Kan man tage på kroophold med børn?

Ja, en kroferie med børn kan være en spændende og givende oplevelse for hele familien. Det er en fantastisk mulighed for at slappe af, udforske og nyde kvalitetstid sammen. Du kan finde kroer over hele landet, der tilbyder særlige faciliteter kun for familier, der rejser med børn.

Planlægning på forhånd kan gøre opholdet på kroen endnu sjovere; se efter børnevenlige kroer, der tilbyder særlige aktiviteter og faciliteter kun for børn og familier. Aktiviteterne kan omfatte brætspil, kunst og håndværk, svømmeundervisning eller endda filmaftener på kroen. Sørg for at kigge efter kroer, der har alderstilpassede aktiviteter, så alle familiens børn kan deltage.

Børnevenlige faciliteter

Kig efter kroer, der tilbyder faciliteter som f.eks. større familie værelser med sammenhængende soveværelser, vuggestuer og legeområder. Nogle kroer tilbyder også særlige måltider, der kun er beregnet til børn, eller mulighed for at bestille fra en børnemenu. Andre kroer tilbyder endda babysittertjenester, så du kan få lidt tid for dig selv, mens børnene bliver passet.

Når du booker dit kroophold, skal du sørge for at tjekke, om der er rabatter til rådighed for familier eller børn, der rejser med dig. Dette kan være med til at spare penge på din kroophold og give dig mulighed for at fokusere mere på aktiviteter og udforskning.

Populære kroophold til familier

Nedenfor har vi fundet et par krophold, som er særlig populære blandt familier med børn.

ophold med børn på kragebjerggaard

Kragsbjerggaard, Fyn

Her kan du indlogere dig i skønne familie værelser, kun 2 km, fra H.C. Andersens hus i Odense. På Kragsbjerggaard finder du legeplads, bordtennis, brætspil og en børnevenlig buffet.

Børne venligt

Rold storkro, Jylland

Kroen har rummelige familie værelser, og tilbyder børnemenu i restauranten. Under opholdet kan I hygge jer på lejepladsen, spille minigolf, bade i den indendørs pool eller gå en tur i skoven.

Børne venligt

Se flere af vores bud på hyggelige kroophold i Danmark her >

Scroll to Top