Romantisk Krooophold

Romantisk kroophold for 2

Forkæl dig selv op din partner med et romantisk ophold på en af Danmarks hyggelige kroer. Det er en fantastisk måde at styrke kærligheden og få tid til hinanden.

Mest populære ophold for 2

Nedenfor finder du nogle af de allermest populære romantiske ophold for 2.

romantisk ophold for 2 på Skrøbelev gods

Skrøbelev Gods, Langeland

Kærlighedsophold på Skrøbelev Gods med 4-retters gourmetmenu og indkvartering i adelige rammer.

Pris kr. 2.996,- for 2 personer

Jørgensens Hotel, Horsens, Jylland

Romantisk ophold på Jørgensens Hotel midt i Horsens centrum. Opholdet inkluderer en overnatning i et smukt dobbeltværelse, 3-retters sæsonmenu i hotellets restaurant samt morgenmad på afrejsedagen.

Pris fra kr. 1.790,- for 2 personer

Kragerup Gods, Ruds Vedby, Sjælland

Romantisk ophold på Kragerup Gods med lækker middag, fri adgang til poolområdet og inkvertering i et stilfuldt dobbeltværelse.

Pris fra kr. 2.495,- for 2 personer

GoDream gavekort til kro- og hotelophold

Billede fra GoDream

GoDream Gavekort til kro- og hotelophold

Med et GoDream Gavekort til kro- og hotelophold, kan du vælge mellem et utal af hyggelige kroer og hoteller i hele landet. Dette gavekort er den perfekte gave til dit livskærlighed, en god veninde, forældre eller bedsteforældre, som trænger til at slappe af på et lækkert kroophold.

Opholdet kan købes som ophold alene eller inklusiv middag.

Pris for 2 personer – fra kr. 899,-

Billede fra Booking.com

Munkebo Kro

Denne elegante kro ligger ved Kerteminde fjord, og med en smuk udsigt over fjorden og Kertinge Nor. På Munkebo kro har samtlige værelser gratis internet og en hyggelig atmosfære. Den gamle kro byder på et udsøgt vinkort og god mad i kroens restaurant.

Book et kroophold på Munkebo kro og nyd de hyggelige omgivelser.

Billede fra Booking.com

Brobyværk Kro

Brobyværk kro ligger i Brobyværks centrum, og nær Odense Å. Kroen er smukt renoveret og tilbyder moderne faciliteter, som bl.a. WIFI og te- og kaffefaciliteter på alle værelser.

Restauranten på Brobyværk kro serverer á la carte retter til både frokost og middag.

Kroen ligger kun 25 minutter til bl.a. Egeskov slot, og i nær afstand til flere golfklubber.

Billede fra Booking.com

Hotel Troense

Et ophold på Hotel Troense på Tåsinge, byder på en fantastisk udsigt over Troense havn og Storebælt. Hotellets restaurant tilbyder en varieret á la carte menu, og om sommeren kan madens indtages ud på terrassen.

Opholdet på Fyn hotel Troense kan kombineres med udflugter til Svenborg og slottene Egeskov, og Valdemars Slot.

Billede fra Booking.com

Tornøes Hotel

Tornøes hotel Kerteminde ligger centralt nær byens hovedgade, og med udsigt over Kerteminde Bugt. Hotellet har en smuk beliggenhed, og ideelt til et weekendophold. Hotellets restaurant serverer traditionelle retter, og lækker øl, fra hotellets eget bryggeri.

Billede fra Booking.com

Fjelsted Skov Kro

Fjelsted Skov Kro ligger i den fynske landsby Ejby. Kroen er familieejet og ligger naturskønt med adgang til balkon eller terrasse på alle værelser.

På Fjelsted skov kro kan du nye en smuk natur med rådyr udenfor værelserne, ro og rigtig dejlig mad.

Billede fra Booking.com

Frederik VI's Hotel

I landsbyen Slukefter, kun 10 km fra Odense finder du dette dejlige hotel. Frederik VI´s hotel byder på gratis WIFI og fitnesscenter. Hotellet har bar, restaurant, terrasse, have, og et hyggeligt kælderområde.

Billede fra GoDream

Korning Kro

Tilbring et dejligt ophold på Vissenbjerg storkro. Kroen ligger naturskønt og efter et godt måltid i restauranten, kan du slappe af med et slag billiard, bordtennis og dart eller en drink i baren.

Værelserne er farverigt indrettet og indbyder til hygge og afslapning.

Billede fra Truestory

Broholm slot

Nyd et lækkert ophold på Broholm slot på sydfyn, og mærk historiens vingesus. Slottet omgives af parker og voldgrave og værelserne bærer prøg af den overklasse der gennem tiden har overnattet på Broholm slot.

Forkæl dig selv med et eksklusivt ophold med overnatning, eftermiddagskaffe, 3-retters gourmetmenu og morgenbuffet for 2 personer.

Pris fra kr. 2.990,-

Kom tættere på hinanden med et romantisk ophold

En romantisk getaway giver en enestående mulighed for at komme tættere på hinanden, i nye og afslappede rammer. Uanset om I har været sammen i 1 år eller 20 år, er det vigtigt at pleje kærligheden og tage sig tid til hinanden.

Vi kender sikkert alle til, hvordan hverdagens trummerum og dagligdagens små udfordringer, nemt kan dræbe romantikken i en travl hverdag. Det er derfor endnu mere vigtigt at stoppe op, og tage sig tid til at nyde hinandens selskab og puste liv i romantikken.

Et kroophold i hyggelige omgivelser er en skøn måde at slippe væk fra hverdagens stress, og give sig tid til fordybelse og nærvær.

Romantisk weekendophold

Forlæng jeres ophold til at vare hele weekenden. På den måde har I ekstra tid til hinanden og muligheden for at udforske Danmark sammen og skabe endnu flere vidunderlige minder.

Besøg en nærliggende seværdighed, gå en lang tur på stranden eller i skoven, nyd en romantisk middag på en hyggelig restaurant, inden I tager tilbage til jeres dejlige kro for en forkælelsesaften.

Forkælelse og luksus ophold

Mange kroer tilbyder romantiske weekendophold, hvor der udover overnatning i et hyggeligt værelse, også er inkluderet en lækker middag og spa adgang.

Når I leder efter det perfekte ophold, er det derfor værd at overveje, om en af disse “pakker” er noget for jer.

Sådan vælger I det rigtige kroophold

Disse overvejelser bør I gøre Jer, inden I booker jeres romantiske ophold

 • Ønsker I én eller flere overnatninger ?
 • Er beliggenheden vigtig?
 • Prioriterer I god mad?
 • Skal der være spa eller indendørs pool?
 • Prisen?

Én enkelt overnatning eller miniferie?

Når I booker jeres romantiske ophold, skal I forholde jer til, om I ønsker én eller flere overnatninger.

Hvis I beslutter jer for at booke en enkelt overnatning, skal I vælge en kro, der ligger i nærheden, og hvis indtjekningstidspunkt er sent nok til, at I kan ankomme i tide.

Hvis I har mere tid, kan det anbefales at vælge et miniferieophold på 2 eller 3 nætter. Det vil give Jer nok tid til at slappe af og komme helt ned i gear.

Beliggenhed og omgivelser

Der findes romantiske kroer i hele landet, så når I skal vælge jeres destination, er det værd at overveje om I geografisk har nogen præferencer. Skal det være på Sjælland, Fyn eller i Jylland ?

Det er også væsentligt at forholde sig til, om kroen skal ligge i eller i kort afstand til en by, eller om den må ligge mere afsides i naturskønne omgivelser.

Gastronomiske oplevelser

Vægter I god mad højt, bør I kigge efter en kro, som har en restaurant, som tilbyder retter af høj kulinarisk kvalitet. Om det er gourmetmad eller mere traditionel kro mad I foretrækker, er det noget I bør undersøge før I bestiller jeres romantiske weekend.

Nogle kroer tilbyder Gourmetophold, hvor der udover overnatningen, også indgår f.eks. 3 eller 5 retters menu, lækker vin og en overdådig morgenbuffet.

Spaophold

Drømmer I om at slappe af i kroens spaafdeling eller en indendørs pool, skal I kigge efter kroer og hoteller med egen spa. Et spaophold er en fantastisk måde at slappe af og nyde hinanden.

Gode tilbud på romantiske weekendophold

Der findes altid masser af gode tilbud på romantiske ophold. Og ofte vil du kunne spare penge ved at vælge et ophold, som inkludere enten middag eller morgenmad.

10 Tips til at sikre jer en romantisk weekend sammen

Har I brug for at pifte jeres forhold op? Se disse 10 tips til en lidenskabelig romantisk weekendtur, der helt sikkert vil genoplive flammen!

 1. Nyd hinanden og slap af – Giv jer tid til at være et par
 2. Sluk eller lig mobiltelefonerne væk
 3. Tag ud om aftenen og hav en sjov aften i byen
 4. Brug jeres kvalitetstid på at snakke om mål og drømme
 5. Bryd jeres vaner og gør noget, I ikke plejer at gøre
 6. Tag billeder i løbet af jeres romantiske weekend, som I kan mindes senere
 7. Giv jer selv lov til at bruge de penge, som et romantisk weekendophold koster
 8. Køb en lille overraskelsesgave til din kæreste
 9. Husk at kramme, kysse og holde om hinanden
 10. Og det aller vigtigste: vær også romantiske når I kommer hjem

Med de 10 romantiske tips, får I forhåbentligt et endnu bedre romantisk weekendophold.

Et weekendophold hvor der er fokus på jer to og intet andet!

Ofte stillede spørgsmål om romatiske kroophold

Et romantisk kroophold er en fantastisk måde at nyde hinanden og pleje kærligheden. Det giver mulighed for nærvær og fordybelse i hyggelige omgivelser, væk fra hverdagens stress og jag.

På et romantisk ophold kan du slappe af, tage på ture og nyde hinanden. Du kan også kombinere opholdet med en lækker gourmetmiddag, et spaophold eller en golfferie.

Der ligger romantiske kroer i hele landet. Så om du ønsker at tage til Jylland, Fyn eller Sjælland, vil der være flere romantiske kroer at vælge imellem.

Priserne på romantiske kroophold varierer i pris afhængig af antallet af overnatninger, valg af kro, tid på året og eventuelle tilkøb i form af f.eks. spaadgang og medfølgende middag.

Scroll to Top