Menstrup Kro – Charmerende kro på Sydsjælland

Menstrup Kro er en traditionel kro beliggende i byen Menstrup på Sydsjælland. Det blev grundlagt for over 200 år siden og byder på en varm og indbydende atmosfære med et klassisk dansk præg. På denne kro vil du opleve komfortabel indkvartering, lækker mad og venlig betjening.

menstrup kro sydsjælland

Menstrup Kro - Sydsjælland

Tidligere gæsters vurdering på Google
3.5/5

Book et hyggeligt kroophold på Menstrup Kro – Kun 1 times kørsel fra København.

Priser fra kr. 879 pr. nat for et dobbeltværelse

Hyggelig kro – Kun 1 times kørsel fra København

Når du besøger Menstrup kro, har du masser af seværdigheder indenfor rækkevidde . Kroen ligger kun en times kørsel fra København, hvilket gør den til en god destination for dem, der ønsker at udforske Danmarks hovedstad. Du kan også besøge de nærliggende byer Nykøbing og Faxe, som byder på masser af historiske seværdigheder og kulturelle attraktioner.

Nyd charmerende indkvartering og lækker mad

På kroen kan du vælge mellem et udvalg af komfortable værelser. Samtlige værelser er indrettet i traditionel dansk stil og har moderne faciliteter som f.eks. wi-fi, tv og eget badeværelse.

Værelserne på Menstrup Kro

Hotel Menstrup kro har 79 værelser, hvoraf 16 af værelserne har egen terrasse og 2 værelser både terrasse og spa. Alle værelser er dobbelt værelser, med mulighed for 1-2 opredninger, så man som familie kan sove sammen.

Alle værelser har eget badeværelser, og ligger fordelt i tre fløje på kroen. Værelserne findes i både stue etagen og på 1. sal, og da der ikke er nogen elevator, skal man huske at gøre opmærksom på ved bestilling, såfremt man ønsker overnatning i stueplan.

Tag din hund med på Menstrup kro

På Menstrup kro er kæledyr tilladt mod et mindre tillæg pr. nat. Så ønsker du at tage din hun med på ferie, er det muligt på Menstrup kro.

Indendørs swimmingpool og aktiviteter for hele familien

På Menstrup Kro finder du en indendørs swimmingpool, så du kan tage et dyp efter en dejlig dag med sight seeing. Den indendørs pool er også populær blandt familier med børn.

På Menstrup kro kan du også bruge tiden på et slag billiard, dart eller bordtennis. Og børnene kan lege på den udendørs legeplads, eller I kan konkurrerer på den udendørs minigolfbane.

Restauranten

På Menstrup Kro serveres der en dejlig morgen buffet i kroens restaurant, hver morgen. Når du bestiller dit ophold på Menstrup Kro kan du mod et mindre ekstra gebyr tilkøbe morgenmad.

På restaurant Menstrup Kros kan du til både frokost og aften nyde traditionel dansk mad med en moderne tilpasning af lækre sæsonbestemte ingredienser. Oplev ægte gastronomisk nydelse sammen med et omfattende udvalg af vine på den indbydende terrasse – som er helt ideel til varme sommerdage.

Oplevelser på Menstrup Kro

På Menstrup Kro afholdes en masse forskellige arrangementer – bl.a. huser de hvert år den populære Menstrup Revy, som trækker gæster til fra hele landet.

Men på kalenderen finder du også mange andre former for underholdning.

Find vej til Menstrup Kro

Menstrup kro er beliggende på Menstrup Bygade 29, 4700 Næstved. Kroen tilbyder gratis parkering og der findes også en lade stander til opladning af el-biler på parkeringspladsen.

Attraktioner i nærheden af hotel Menstrup kro

På et kroophold på hotel Menstrup kro, kan du indenfor kort afstand findes en masse spændende attraktioner. Er du på jagt efter familie oplevelser, finder du bl.a. Zoopark Næstved, Bonbon-land, skovtårnet og Cirkusland indenfor 30 km fra kroen.

Der findes også en masse dejlige naturoplevelser og historiske steder, du kan besøge på dit ophold på Menstrup Kro. Der ligger flere slotte, museer og historiske monomenter indenfor en radius på små 30 km.

Kroen er dermed et oplagt valg for dig, som ønsker at udforske Sydsjælland, og dets mange smukke og interessante steder.

Book dit ophold på Menstrup kro her >

Book dit næste ophold på Menstrup Kro her

Tidligere gæsters vurdering på Google
3.5/5
Scroll to Top